karlstad

Månadsbrev Maj

Månadsbrev Maj 2023

Sommaren närmar sig med stormsteg, det känns som den redan är här.

Maj månad har gått i rasande fart och där vi bland annat hunnit med kompetensutveckling i HLR samt en trevlig sommarmiddag för alla våra konsulter.  Det blev en fin sommarkväll där vi fick chans att tacka de sjuksköterskor som ger oss sitt förtroende och som fortsätter att välja Birgitta Olsson Vårdbemanning som arbetsgivare.

Vi har utsett fyra vinnare i vår tävling om biljetter till Håkan Hellström i Mariebergsskogen. De lyckliga vinnarna fick fina nomineringar av kollegor, se ett exempel nedan.

 Som nybliven fru skulle hon älska att stå och sjunga en trudelutt, en frågande trudelutt som hon nu verkligen hittat svaret på! ”Ta mig till kärlek, ta mig till dans. Ge mig nåt som tar mig någonstans. För jag vill veta om kärlek finns!”

Vi har fortfarande lediga uppdrag i sommar och höstens behov har börjat komma in från våra kunder. Hittills i år har vi bemannat i Karlstad, Grums, Kristinehamn, Säffle, Arvika, Årjäng, Sunne, Hagfors och Töcksfors. Vill du ligga steget före och boka in höstens uppdrag redan nu så är du välkommen att höra av dig till oss.

Denna vecka är Birgitta Olssons på koncern träff i Uppsala, trevliga dagar med mycket bra innehåll där vi bland annat pratar om hur vårdbemanningen ser ut i övriga delar av landet samt vad vi kan ta med oss hem till Värmland.

Önskar er en trevlig start på sommaren!

Fler nyheter

Vinstutdelning

  • Nyhet