zeeshan-mian-girbhL0rGuU-unsplash

Relationsbyggande konsultchef till Karlstad

Vill du få chansen att utvecklas snabbt i ett väletablerat företag?

Längtar du efter att arbeta med något meningsfullt?

Vi gör skillnad för sjukvården varje dag genom att hitta sjuksköterskor till äldreboenden, hemsjukvård, vårdcentraler, och sjukhus. Vi har över 10 års erfarenhet av vårdbemanning och har vuxit till att vara marknadsledande i Värmland. För att möta en ökande efterfrågan vill vi nu anställa ytterligare en konsultchef till företagets administrativa team. Om du är en relationsbyggare med administrativa färdigheter och driv så har vi en perfekt roll för dig.

Om företaget

Företaget grundades av sjuksköterskan Birgitta Olsson 2012. På 10 år har verksamheten gått från 1 sjuksköterska till ca 30 sjuksköterskor. Fokus har hela tiden varit att erbjuda kontinuitet för vården genom att arbeta med lokala kunder och sjuksköterskor. Vi brinner för att hitta rätt kompetens till värmländska vårdgivare när de själva har svårt att rekrytera. Oftast vid semestrar, sjukdom, arbetstoppar eller annan vakans.

Birgitta Olsson vårdbemanning AB ingår sedan 2021 i en koncern med Instacura AB som är en större nationell aktör inom vårdbemanning. Tillsammans sysselsätter vi över 200 sjuksköterskor, läkare och fysioterapeuter.

Arbetsbeskrivning

Som konsultchef ansvarar du för hela rekryterings- och bemanningsprocessen. Från annonsering, matchning, kvalitetssäkring till löneförhandling samt avtalstecknande med kund och konsult. Du arbetar i ett nära samarbete med administrativ personal i hela koncernen men framför allt med kollegor i Västsverige. Arbetet innefattar kundkontakt, annonsering, rekrytering av konsulter samt avtalstecknande med kund och konsult. Du ansvarar för flera uppdrag parallellt och har en arbetsledande roll som närmsta chef för dina konsulter. Det finns möjlighet till en kontorsplats i Karlstad men du arbetar hemifrån i den utsträckning du önskar. Resor inom tjänsten förekommer samt övernattning.

Erbjudande

Vi erbjuder en ansvarsfull roll i ett väletablerat företag som står inför snabb tillväxt. För rätt person finns det fina möjligheter till kompetensutveckling och mer ansvar i takt med företagets expandering. Som konsultchef arbetar du väldigt nära företagets ledning samt affärsområdeschef vilket gör att vi har korta beslutsvägar. Vårt generösa provisionssystem möjliggör en snabb löneutveckling utöver tryggheten som kollektivavtalet innebär.

Din profil

Vi tror att du är en social person med hög energinivå som föredrar att jobba målmedvetet mot uppsatta budgetmål i en miljö där tempot är högt. Du är van att ta egna initiativ och kan självständigt driva arbetet framåt men är samtidigt en naturlig lagspelare. Du är en person med stor drivkraft och engagemang. För att du ska trivas hos oss ska du känna dig stimulerad av personliga relationer.

Krav: 

  • Eftergymnasial utbildning
  •  Erfarenhet av Office365
  • B-körkort
  • Mycket goda kunskaper i det svenska språket, i både tal och skrift

Meriterande:
• Arbete inom vårdbemanning eller bemanning
• Sjuksköterskeutbildning
• Bakgrund inom vårdsektorn
• Erfarenhet av arbete inom försäljning

Ansökan

Sista ansökningsdatum är den 31:e juli. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Ansök genom att skicka CV samt personligt brev till robert@vardbemanning.net.