Sjuksköterskeuppdrag

Lediga uppdrag

Är du intresserad av uppdrag  är du välkommen att fylla i intresseanmälan eller ta kontakt med någon av oss konsultchefer så hjälper vi dig vidare.

Maria Holmberg 073-02 79 545
Marie Andersson 073-74 142 30

Arbeta för oss

Är du en erfaren och duktig sjuksköterska eller arbets-/fysioterapeut och vill jobba i Värmland ska du självklart bli en av oss. Behov finns både av dig som är grundutbildad och av dig som har en specialistutbildning.

Vi tillämpar individuell lönesättning och kan utlova en konkurrenskraftig ersättning. Det är ett kvalificerat arbete vi vårdutbildade utför varje dag, som bemanningssköterska krävs det att man är flexibel och snabbt kan sätta sig in i nya rutiner på nya arbetsplatser. Det tycker vi ska löna sig även ekonomiskt

Vi tar ansvar och tar väl hand om våra anställda. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet och därigenom erbjuds fullt försäkringsskydd och pensionsavtal.

När du jobbar hos oss ges du möjlighet att styra över din egen arbetstid. Du kanske vill jobba lite extra när det passar dig eller så vill du frilansa helt och hållet under en period och kan då jobba mera hos oss. Många har andra jobb vid sidan av uppdrag hos oss. Har du gått i pension men vill fortsätta jobba enligt dina egna villkor så är du jättevälkommen till oss!

För att arbeta hos oss krävs att du har svensk legitimation. Vi behöver träffa dig för en personlig intervju, ringa minst två referenspersoner samt kontrollera eventuella ansvarsärenden hos socialstyrelsen.

Att arbeta i vården genom bemanning kräver såklart att man är trygg i sin yrkesroll och det är därför vi önskar att våra medarbetare har minst 2 års yrkeserfarenhet efter grundutbildningen.

När vi rekryterar nya medarbetare ser vi ett stort värde i att söka i varandras nätverk, därför är det värdefullt med tips från redan etablerade medarbetare.

Vi har valt att ha en slimmad organisation vilket gör att det ibland kan vara svårt att nå oss per telefon men det går alltid bra att maila eller sms:a eller lämna meddelande så ringer vi upp så fort det är möjligt!

Vi ser fram emot att höra från Dig!

Skicka en spontanansökan

Ladda upp CV och personligt brev *
Obligatoriskt